DigitalTextile Logo 
.......... english españa Deutsche

International levering af digital trykte mode stoffer på bestilling
Printtex logo
 
Mode tekstiler trykt digitalt på vores Danske fabrik i Spanien
 

Direkte digital tekstiltryk på Dansk fabrik i Spanien

Digital tekstiltryk er en forholdsvis ny trykteknik. I dag er direkte digital tekstil trykning det bedste af de trykteknikker der er til rådighed. Den har den maksimale fordel for kunden, der er ingen farve og raport begrænsninger ved digital tekstil trykning. Alle komplekse og farverige designs kan udføres.

Vi er ikke de eneste, der tilbyder denne direkte digitale print service. Men vi befinder os blandt de få, der tilbyder en fuldstændig økologisk trykkeri tjeneste.

På grund af vores trykproces med pigmenterede trykfarver, bruges der ikke vandspild hos Printtex. Der kommer således ingen kemiske stoffer ind i vandvejene. Vi er 100% øko-venlige i alle print processer. Disse overvejelser i retning af tekstilproduktion breder sig og bliver stadig vigtigere for alle.

Vi tilbyder en hurtig svar og leveringstid. Vi kan trykke individuelle designs eller hele kolektioner. Du er velkommen til at kontakte mig : jan@digitaltextile.com

Modetryk service digitalt trykt

Top kvalitet digital tekstil trykning, hvor der ikke er nogen begrænsning i brugen af farve og design. Scannede billeder fra kunst og fotos, design med flere farver og sortering i farven brug, er trykt med fantastiske resultater, alle ordrer trykkes eksklusivt. Korte prøvetagnings-og produktionsordre tjenester inden for 1 uge. Digital tekstiltrykning opfylder kravet til det individuelle designkoncept. Venligst levere dine designs som TIFF/RGB/150-300 dpi.

Se venligst vores tekstiler på lager klar til trykning www.printtex.com

Du er velkommen til at levere dine egne stoffer til digital trykning.

Vi leverer til særlige priser, når du træder ind i kontrakter af regelmæssig forsyning, når du trykker digitalt kan det være 1 meter eller 500 meter af design efter hinanden i en kontinuerlig trykning.


Som modedesigner kender du vigtigheden af at følge de nye trends og mode. Digital Tekstil Mode trykning tilbyder netop det. Design, der ikke var muligt i går, med ingen begrænsning i farver er nu tilgængelige. Bestilling af dine egne designs eller fra dine udvalgte designere kollektioner, digital Textile trykning er straks trykning som svar på efterspørgslen. Placeret kunst i din skærings mønstre gør det let at udskære og sy. Vi har også udskæring og syning på bestilling.

 

Som detail forhandler kan du drage fordel af at være i direkte kontakt med os. Din kreative afdeling vil vide, hvordan man kommunikerer med os om specifikke job. Mode leverandører benytter i dag digital tekstil trykning og fabrikation i EU.
Reducer langtidsplanlægning og all risiko faktorer.

Kontakt os for at få en eksklusiv produktion.

 

 

 
Mode tekstiler trykt digital og syet på bestilling
 

PrintTex / DigtalTextile Image Data Creation
C./ Ribera del Guadiana D8
21400 Ayamonte
Spain
Phone/WhatsApp: +34 660 693610

E-Mail Trading Contact